Hold on! You still need to confirm your account.

We'll resend your confirmation email to .

CANTIQA MEDIUM SET

No Ratings yet

Quantity:
Contact Seller add to cart
4
products
0.00
Ratings
---
Joined Date

7 KELEBIHAN CANTIQA SKINCARE

- Dari bahan-bahan organik yang terpilih dan berkualiti dari Turki. Bebas pengawet, bebas hidrokinon, bebas merkuri, dijamin halal 300%

- Mampu menghilangkan parut degil yang bertahun-tahun melekat di wajah dengan hanya pemakaian yang konsisten

- Mampu memudarkan jeragat degil dan jerawat seterusnya membuatkan kulit anda tampak lebih flawless dan glowing tanpa makeup

- Sesuai untuk setiap peringkat umur remaja/warga emas. Dan seterusnya memberikan anda kesan awet muda selalu

- Juga berfungsi untuk merawat masalah jerawat dan cela dan berikan anda kulit yang sihat dan berseri

- Mampu mencerahkan kulit wajah anda selama 3 hari

 

MEDIUM SET (2 BULAN)

Set ini terdiri daripada :

- Pencuci 30ML

- Toner 30ML

- Krim siang 10G

- Krim malam 10G

- FOC Serum Flawless 5ML

 

Free postage
Free limited gift
Free consult
[Bagaimana cara pakai Set Facial treatment?]
.
❀Untuk Set Facial Treatment (Dalam set ada 5 item) 
.
πŸ‘‰πŸ»Untuk minggu pertama jangan pakai serum dulu.
❀cleanser, > toner, > krim malam atau krim siang.
😍😍😍😍
Intro

produk cantiqa ni exclusive jugak sis. Kat pemborong ke kedai2 jamu semua takde. Sbb hq nak jaga kualiti..mmg setakat ni alhamdulillah, customer yg guna set mmg puas hati dan xde komplen setakat ni πŸ˜Š

Kalau pakai 1 set dalam seminggu sis dah boleh nampak beza..sbb lengkap kan..dgn krim semua tu πŸ˜Š
πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•
*Cleanser* : ekstrak betik 
*Serum* : 
Bahan bahan utama :

πŸ”ΈAqua πŸ’§
πŸ”ΈWhitening essence
πŸ”ΈPearls 
πŸ”ΈCamellia sinensis leaf extract (ekstrak aloevera) 
πŸ”ΈLemon extract πŸ‹

*Krim siang* : strawbery 
*krim malam* : dari pearl

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜
Jika skrg sis memang dah guna skincare jenama lain yg sesuai dgn wajah sis.... sis boleh tambah serum Cantiqa. Serum ni boleh dicampur dgn apa2 jenis product. Minggu pertama dah nampak kesan😍😍😍
🌺🌺🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌺🌺🌺🌺
.
[Bagi Mereka Yang Hanya Grab Serum sahaja Cara guna mudah Serum Flawless  Advance  seperti di bawah πŸ˜]
.
1⃣ Bersihkan wajah guna pencuci muka
2⃣ Keringkan wajah 
3⃣ Pam serum dan titiskan ke tapak tgn atau terus kewajah dlm 1-2 titik shj (suku pam) dan sapu seluruh wajah sehingga ke leher
4⃣ Untuk jenis kulit berminyak, guna malam sahaja. Jika tiada mslh kulit berminyak, boleh dipakai waktu siang dan malam
5⃣ Serum boleh juga dicampur dgn krim wajah produk lain

Ingin tahu tentang details product Cantiqa

HARGA PROMOSI DAN FREEGIFT MENANTI😍😍😍



Overview

  • Handmade Item
  • Feedback 0 Reviews
  • Local Collection (or) Ships from Malaysia
No Rating available.

Ready to ship in3-5 business days

Shipping Costs
Ship To Cost Delivery Day
Pos Laju (West Malaysia) 10.00
Hi! We'd like to set these regional settings for you.

English (MYR), RM Malaysian Ringgit MYR,